MM-kisat: Tom Pidcock voitti miesten junioreiden aika-ajon

Sisällysluettelo:

Cylocross-titteleihinsä lisätty Tom Pidcock on nyt junioreiden TT-maailmanmestari

Tom Pidcock voitti nuorten miesten aika-ajon UCI:n maailmanmestaruuskilpailuissa räjähtävän nopean ratsastuksen jälkeen Norjan Bergenissä.

Brittiläinen ratsastaja voitti 21,1 km:n kilpailun ajalla 28:02,15, mikä nosti Antonio Puppion (ITA) toiseksi 12 sekunnilla. Filip Maciejuk (POL) nousi palkintokorokkeelle.

Pidcock oli jo nykyinen maailman-, Euroopan- ja Britannian kansallinen mestari cyclocrossissa ja Ison-Britannian kansallinen kriteerimestari. Hän voitti myös Junior Paris-Roubaix'n keväällä.

18-vuotiaan miehen on määrä tehdä ammattidebyyttinsä cyclocrossissa ensi kuussa Telenet-Fidea Lionsin kanssa, ja hänen huhutaan etsivän Continental road -joukkuetta ensi kaudelle.

Pidcock osallistuu maantiekilpailuun perjantaina suosikkina, ja harvat lyövät vetoa häntä vastaan saadakseen toisen pelipaidan kotiin.

Viirivä rata päättyy todennäköisimmin nippusprintiin, ehkä pienemmästä ryhmästä, mutta Classics-tyyliset parcours-tyylit pelaavat Pidcockin vahvuuksilla.