Yli 1 000 ratsastajaa usk altaa kauhean sään 25 tunnin Red Bull Timelaps -kilpailussa

Sisällysluettelo:

Vitus Pro Cycling voitti kokonaispalkinnon, kun rankkasade ja tuuli saivat ratsastajat läpi vauhtinsa

Yli 1 000 ratsastajaa päihitti testaussään ja 25 tuntia kilpaa saadakseen maailman pisimmän pyöräilykilpailun, Red Bull Timelapsin, suoritettua.

British Continental -tiimi Vitus Pro Cycling voitti yleispalkinnon, kun taas Bianchi Dama voitti naisten palkinnon, kun joukkueet ja yksin ajajat taistelivat rankkasadetta ja tuulta vastaan 6,7 km:n radalla Windsor Great Parkissa.

Clapham Chasers varmisti sekapalkinnon, kun taas George Kirkpatrick ja Tamala McGee tekivät vaikutuksen voittamaan ensimmäiset soolokilpailut.

Kokonaisvoittaja Vitus Pro Cycling – joka koostui ammattilaisratsastajista Chris McGlincheystä, Mikey Mottramista, Frederik Scheskestä ja Timony Torriesta – voitti kokonaiskilpailun 148 kierroksella ja 894 km:n matkalla, kahdeksan kierrosta enemmän kuin lähimmät kilpailijat Paria RT. huolimatta kovasta tuulesta ja rankkasateesta, jotka raivosivat kilpailua suurelta osin.

Huolimatta Team Ineos WorldTour -ratsastaja Pavel Sivakovista, Ineos 3 -tiimi pystyi sijoittumaan vain kuudenneksi päivänä, vaikka heidän venäläinen ammattinsa suoritti kahdeksan kierrosta pienemmästä 4,5 km:n silmukasta kilpailun kello 2:n tehotunnin aikana.

Naisten kilpailussa Bianchi Dima voitti InternationEllesin ja Specialized UK:n toiseksi ja kolmanneksi, ajaen samalla 126 kierrosta ja 768 km.

Kisan jälkeen puhuessaan Vituksen Mottram kommentoi, kuinka kilpailu osoittautui paljon haastavammaksi kuin hän alun perin uskoi sen olevan.

'Olin yllättynyt siitä, kuinka vaikea kilpailu oli. Aloitimme koko homman tekemällä 60-90 minuutin työjaksoja, mutta sitten varhain sunnuntaina aloimme tehdä 2 tunnin vuoroja vain siksi, että kaikki halusivat tehdä viimeisen lenkin ja lämmetä , sanoi Mottram.

'Red Bull Timelaps on varmasti haastavampi kuin odotat sen olevan, mutta ehdottomasti sen arvoista.'

Kisan vaikuttavimmat tulokset olivat kuitenkin Kirkpatrickin ja McGeen tulokset, jotka voittivat miesten ja naisten soolopalkinnon.

McGee suoritti täydet 79 kierrosta naisten kilpailussa, kun taas Kirkpatrick teki 101 kierrosta, koska hän teki riski altis päätöksen olla nukkumatta koko tapahtuman ajan.

'Ilmeisestikin on helvetin pitkä aika olla satulassa. Minulla oli täällä veljeni ja serkkuni, eikä se yksinkertaisesti olisi ollut mahdollista ilman heidän tukeaan. He pitivät minua aina ruoalla ja pitivät pullot täynnä.'