Galleria: Peerless Primoz Roglic hallitsee Vuelta a Espana TT:n avaamista

Sisällysluettelo:

Slovenia saa punaisen pelipaidan puolustuksen parhaaseen mahdolliseen alkuun, koska kilpailijat epäonnistuvat suurelta osin

Tämän vuoden Vuelta a Espanan järjestäjät ovat ehkä rikkoneet tavanomaista tapaansa aloittaa kilpailu joukkueen TT:llä sen sijaan, että he lähtisivät yksilökilpailulla kelloa vastaan päättääkseen ensimmäisen punaisen pelipaidan 7,1 km:n radalla. Burgosin ympäristössä.

Mutta lopputuloksessa ei ollut varsinaista yllätystä, Primož Roglič (Jumbo-Visma) aloitti kolmantena peräkkäisenä Vuelta-voittonsa hallitsevalla voitolla.

Aikakokeiden katsominen voi olla aikaavievää, jopa tämän k altaiset lyhyet, vaikka kurssilla oli paljon vaihtelua, jotta ainakin mielenkiintoista katselua saatiin aikaan – ja loistavia valokuvausmahdollisuuksia.

Ajattele kuitenkin espanjalaista Alex Aranburua (Astana), joka oli yksi ensimmäisistä aloittajista, joka saapui erinomaisella ajalla 8 min 38 sekuntia ansaitakseen paikkansa nopeimpana miehenä.

Sitten hänen täytyi istua siellä ja katsoa, kuinka ratsastaja toisensa jälkeen yritti saavuttaa aikaansa, mutta hän ei onnistunut saavuttamaan aikaansa. Hän tiesi hyvin, että todennäköisin uhka tulee tien viimeiseltä ratsastaj alta, Rogličilta itseltään.

Ja niin se osoittautuikin, Slovenian puolustava mestari meni 6 sekuntia nopeammin kuin Alanburu ja voitti Ineos Grenadiers GC:n kilpailijat Richard Carapazin ja Egan Bernalin 25 ja 27 sekunnilla.

Muista Rogličin yleiskruunun kilpailijoista Alanburun Astanan joukkuetoveri Alex Vlasov oli paras sijoitus 10th 14 sekunnissa, kun taas Team DSM:n Romain Bardet teki yllättävän vahvan kyydin. maaliin 14th, 17 sekuntia jäljessä Jumbo-Visma-miehestä.