Education Firstin Lachlan Morton sijoittui neljänneksi Three Peaks Cyclocross -kilpailussa

Sisällysluettelo:

WorldTour Pro vie neljässä minuutissa Three Peaksin ja 12-kertaisen voittajan Rob Jebbin

WorldTour-ammattilainen Lachlan Morton sijoittui neljänneksi Three Peaks Cyclocross -kilpailussa Yorkshiressa viikonloppuna. 27-vuotias pelaaja vieri maaliviivan yli Helwith Bridgellä, hieman Settlen pohjoispuolella, neljännellä sijalla, neljän minuutin erossa voittajasta ja Three Peaks Cyclocross -legendasta Rob Jebbistä.

Jebb voitti uransa 12. Three Peaks -voiton ja ensimmäisen tittelinsä sitten vuoden 2014, mikä varmisti hänelle myös voiton yli 40-vuotiaiden miesveteraanien luokassa. Hän voitti Three Peaks -legendan Nick Craigin 30 sekunnin erolla estääkseen Scott-UK-matkustajaa pääsemästä neljännelle tittelille.

Toisena päivänä Craig näki hänet myös ensimmäiseksi yli 50-vuotiaiden miesveteraanien kategoriassa.

Sekä Jebbin että Craigin tulokset osoittivat, että paikallinen tietämys ja vankka kokemus olivat hyödyllisempiä kuin WorldTour-watit Three Peaksin haastavassa maastossa.

Vuotuinen cyclocross-kilpailu, Three Peaks taistelee kolmella kukkulalla Yorkshire Dalesissa 61 kilometrin ajan.

Kilpa kiipeää Whernsiden huipulle ennen Ingleboroughin v altausta ja sitten Pen-Y-Ghentiin ennen viimeistä juoksua kotiin Helwith Bridgelle.

Reitillä on 28 kilometriä tietä, 33 kilometriä päällystämätöntä pintaa ja viimeinen 8 kilometriä "ajokelvotonta" maastoa - riippuen pyörän käsittelykyvystä - joka pakottaa kilpailijat juoksemaan polkupyörillään.

The Education First -matkustaja kilpaili off-road-tapahtumassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa osana tiiminsä vaihtoehtoista kalenteria, joka on aloite ammattilaisten ajajille kilpaillakseen kilpailusarjassa normaalin kalenterin ulkopuolella.

Toistaiseksi Morton on kilpaillut Dirty Kanzassa, GBDurossa ja Colorado Trail -kilpailussa.