Bike Channel lähettää koko 2017 UCI-maastopyörän maailmancup-sarjan

Sisällysluettelo:

Ilmainen suora TV-lähetys jokaisesta alamäkeen ja maastohiihdon maailmancupista

Lihavien renkaiden harrastajat ovat iloisia kuullessaan, että koska he ovat aiemmin joutuneet suoratoistamaan kilpailuja Internetin kautta, he voivat nyt katsella kaikkia tämän vuoden UCI-maastopyöräilyn maailmancup-sarjan kilpailuja televisiosta ilmaiseksi. Tämä johtuu siitä, että Bike Channel on allekirjoittanut sopimuksen lähettääkseen kaikki alamäkeen ja maastohiihdon MM-kisat tänä vuonna.

BBC:n ja ITV:n yhteisen tilausvapaan satelliittitelevisiopalvelun Freesatin kanssa tehdyn sopimuksen ansiosta Bike Channel on maksutta saatavilla yli 17 miljoonalle kotitaloudelle maassa sekä Sky- ja Virgin-tilaajille.

He pääsevät nyt kiinni jokaiseen UCI-maastopyöräilyn maailmancupin kilpailuun, joka alkoi tänä viikonloppuna sateisessa Lourdesissa Ranskassa.

26–27. elokuuta: (XCO/DHI) Val di Sole, Italia

Maastopyöräilyn uudet ihmiset saattavat yllättyä kuullessaan, että kauan ennen kuin Sir Bradley Wiggins ja Chris Froome voittivat Tour de Francen, Yhdistynyt kuningaskunta oli itse asiassa tuottanut v altavan määrän pyöräilyn mestareita, vaikkakin hieman hämärämmällä tavalla. ja äärettömän jyrkempi, alamäkeen maastopyöräilyn kurinalaisuus.

Viime vuosina britit Tracy Moseley, Rachel Atherton ja Manon Carpenter ovat hallinneet naisten kilpailua.

Atherton voitti kaikki kilpailut vuonna 2016 matkalla neljänteen titteliin ja palaa tänä vuonna yrittääkseen nostaa viidennen sijan.

Miesten kilpailussa Josh Bryceland voitti kokonaiskilpailun vuonna 2014, ja Danny Hart tuli toiseksi viime vuonna.

Ainoassa hieman rauhallisemmassa maastohiihtokilpailussa Manner-Euroopan ajajat hallitsevat.

Peter Saganin ja Cadel Evansin kaliiperien urheilijoiden ollessa siirtyneet poluilta maantielle, se on myös loistava paikka kuroa kiinni ja tuleville kyvyille.

Bike Channel on saatavilla Sky-kanavalla 464, Virgin Media -kanavalla 552 ja Freesat-kanavalla 251.