La Flèche Wallonne Féminine: Van der Breggen on kolme peräkkäistä

Sisällysluettelo:

Anna van der Breggen ratsastaa yksin voittoon Mur de Huylla

Kuva: Boels-Dolmans

Anna van der Breggen (Boels-Dolmans) on voittanut La Flèche Wallonne Fémininen myöhäisen soolohyökkäyksen jälkeen. Hänen brittiläinen joukkuetoverinsa Lizzie Deignan sijoittui toiseksi, kun taas Katarzyna Niewiadoma (WM3 Pro Cycling) nousi palkintokorokkeelle.

Voitettuaan sekä vuoden 2015 että 2016 kilpailun Van der Breggenin voitto merkitsee hollantilaiselle kolmatta peräkkäistä Fleche Wallonnen titteliä. saavutus, jonka on aiemmin saavuttanut vain Marianne Vos.

'Voitto täällä kolmatta kertaa peräkkäin on todella uskomatonta, Van der Breggen sanoi kilpailun jälkeen. – Meillä oli joukkueen kanssa suunnitelma, ja se toimi täydellisesti. Olin selvästi tämän vuoden suosikki, joten minun piti muuttaa taktiikkaa yllättääkseni vastustajani ja hyökätäkseni aikaisemmin kuin aiempina vuosina. Mutta se oli vielä vaikeampaa, ja minun täytyi vetää varojani voittaakseni. Olen hyvässä kunnossa ja minulla on uskomaton joukkue, joten uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet tänä sunnuntaina Liège-Bastogne-Liègessä.'

Päivän varhaisen irtautumisen jälkeen, kun peloton taisteli surullisen Mur de Huyn nousuun ensimmäistä kertaa, kilpailun finaali valaistui sarjassa dramaattisia hyökkäyksiä.

Marie Vilmann (Cervelo-Bigla) ja Tetiana Riabchenko (Lensworld-Kuota) olivat ensimmäiset vastahyökkäykset, ja viimeisen 20 kilometrin sisällä kaksikko oli vetänyt yli 40 sekunnin johdon.

Samaan aikaan vauhti kiihtyi takana, ja Pauline Ferrand-Prevotin ja Megan Guarnierin k altaiset nimet putosivat pelotonista tämän seurauksena.

Niewiadom alta Cote de Cheravella tarvittiin hyökkäys yhteydenpitoon johtajiin, ja Deignanin ja Van der Breggenin jälkeen ei kestänyt kauan, kun vasta saapunut trio erosi itsekseen kilpaillakseen. voitto.

Sen sijaan, että olisi odottanut Mur de Huyn jyrkkiä rinteitä, Van der Breggen hyökkäsi kumppaneidensa kimppuun juoksussa nousuun ja sijoittui yksin 16 sekuntia ennen Niewiadom alta kiipeämässä pois hypännyt Deignania..

Team Sunwebin Coryn Rivera sijoittui 7. ja säilyttää asemansa naisten maailmankiertueen johtajana.