Lance Armstrong ja entiset joukkuetoverit sijoittuivat kolmanneksi kilpailussa

Sisällysluettelo:

Lance Armstrong ja kolme entistä US Postal joukkuekaveria sijoittuivat kolmanneksi 24 tunnin Old Pueblo MTB-kilpailussa

Lance Armstrong teki yhteistyötä entisten US Postin joukkuetovereiden George Hincapien, Christian Vande Velden ja Dylan Caseyn kanssa osallistuakseen 24 tunnin maastopyöräkilpailuun Old Puebloon Tucsonissa Arizonassa viikonloppuna. WEDU-nimellä kilpaileva joukkue sijoittui kolmanneksi.

Armstrong, Hincapie, Vande Velde ja Casey olivat joukkuetovereita US Postal Service -tiimissä vuosina 1999–2002. Armstrong on elinikäinen kilpailukiellossa US Cyclingin sallimissa tapahtumissa, mutta Old Pueblo ei kuulu tähän kategoriaan, joten hän sai ratsastaa - kuten muutkin tapahtumat, joita hän on ajanut lähihistoriassa, esimerkiksi Texas Chainring Massacre sorakilpailu, jossa hän sijoittui toiseksi.

Hincapie ja Vande Velde saivat molemmat kuuden kuukauden kilpailukiellon sen jälkeen, kun he olivat todistaneet USADA:n vuoden 2012 tutkimuksessa, ja kaikki neljä ratsastajaa ovat nyt eläkkeellä.

Armstrongin joukkue kilpaili neljän miehen joukkueluokassa, yhteensä 1 800 ratsastajan kentässä. Kilpailun aikana, joka ajettiin 16,1 mailin radalla, 1 231 jalkaa kierrosta kohti, he hävisivät toiseksi sijoittuneelle Stan's No Lubelle vain kolmella sekunnilla. Voittajajoukkue, Nine Inch Males, oli jonkin verran edellä ja suoritti 24 kierrosta.