Galleria: Van der Poel ja Kastelijn voittivat Cyclocrossin EM-kisoissa

Sisällysluettelo:

Tom Pidcock kahdeksas Elite-luokan debyyttinsä aikana Italian kilpailussa. Kuvat: UEC

Hollannin Mathieu van der Poel voitti kolmannen peräkkäisen tittelinsä Cyclocrossin EM-kisoissa ennen pitkää kilpailijaansa Eli Iserbytiä. Belgialainen ajoi hänet läheltä mutaisella Italian radalla, ja Van der Poel voitti vain kolmella sekunnilla viimeisen kierroksen välienselvityksen jälkeen.

Voit aiemmin alle 23-vuotiaiden ja junioreiden sarjat, mutta tänä vuonna britti Tom Pidcock teki debyyttinsä Elite-luokassa. Lopulta kahdeksanneksi kilpailun jälkeen Pidcock arvioi tulostaan vähemmän kuin innokkaasti ja ilmoitti tavoitteestaan palata palkintokorokkeelle mahdollisimman pian.

Parempia uutisia brittifaneille tuli naisten U23-kilpailussa. Anna Kay voitti hopeamitalin hollantilaisen Ceylin Del Carmen Alvaradon jälkeen.

Kuva
Kuva

Naisten eliittikilpailussa Yara Kastelijn otti painokkaan voiton. Vaikka 22-vuotias nousi U23-luokasta, hän otti johdon alusta alkaen, eikä hänellä koskaan ollut vaaraa luopua siitä.

Koska Euroopan ulkopuolella on harvoja ratsastajia, jotka todennäköisesti uhkaavat tulevissa maailmanmestaruuskilpailuissa, jotka pidetään ensi vuoden helmikuun alussa Dübendorfissa, Sveitsissä, joten kilpailu antaa varhaisen osoituksen siitä, ketkä voivat kilpailla sateenkaariyhtyeistä.